ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY Békés
ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY ENERGETIKAI OSZÁLYOK SZABÁLYOZÁS ÁRAK KAPCSOLAT, RENDELÉS

Értékbecslés és hőkamerás vizsgálat

Egyedi árajánlat alapján tudjuk vállalni a megye összes településén található ingatlanok forgalmi értékbecslését és igény szerint hőkamerás vizsgálatát.

Termográfiás vizsgálat

A hőkamerás vizsgálatot általában hibafeltárásra alkalmazzák, segítségével részletesen feltárható az épületek hővesztesége.

A legjobb bontásmentes vizsgálat az épületszerkezeti és kivitelezési hibák felderítésére (például: kihagyott hőszigetelés, szakszerűtlenül elkészített csomópont, rosszul beépített nyílászáró, nedvesedés, penészedés, beázások stb.).

A felmérés nem része az energetikai tanúsításnak, ennek több oka is van, elsődlegesen az, hogy hőkamerázni csak a téli időszakban lehetséges, míg a tanúsítványokra folyamatosan van szükség. Minimum 20 fokos hőmérsékletkülönbségre van szükség a kültér és a beltér között, csak ekkor van lehetőség a hőáram megmérésére.

A termográfia az alábbi mérésekre alkalmazható:

Értékbecslés

Lakóingatlanok esetében az épület értékének meghatározásához a piaci alapú, forgalmi értékbecslés használandó (kötelezően). Ez az értékelési módszer a piaci környezet és a megtörtént adásvételek alakulása alapján az ingatlan egyedi paramétereit figyelembe véve, összehasonlítással becsüli meg az ingatlanok árát.

A közelmúltban lezajlott adásvételi tranzakciók képeznek egy alaphalmazt, amely alapján tudható egy „átlagos” ingatlan alapára. E mellett vesszük figyelembe az esetleges értéknövelő és értékcsökkentő tényezőket, amelyek eltérítik a piaci forgalmi értéket a körzetben jellemző áraktól.

Ha értékbecslői szakvéleményt szeretne épületére, várjuk érdeklődését telefonon vagy e-mailben. Munkáink jelentős része Gyuláról és Békésből érkezik.

A tanúsítást általánosan az építészeti tervek (vagy helyszíni felmérés) alapján végezzük, de igény esetén rendelhet tőlünk hőkamerás vizsgálatot is, ennek elvégzésére azonban csak a téli hónapokban van lehetőség. A termográfiás mérés ugyanis csak megfelelő külső és belső hőmérsékleti különbség esetén végezhető el.

Megbízások Mezőberényben Családi házak tanúsítási díja Jogi nyilatkozat
© 2020 www.tanusitvany-bekes.hu Minden jog fenntartva