ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY Békés
ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY ENERGETIKAI OSZÁLYOK SZABÁLYOZÁS ÁRAK KAPCSOLAT, RENDELÉS

Használati feltételek, jogi nyilatkozat

A www.tanusitvany-bekes.hu weboldal megtekintése csak az alábbiakban részletezett feltételek elfogadása esetén lehetséges. Amennyiben az alábbi használati feltételek bármely részét nem tartja elfogadhatónak, ne használja weboldalunkat!
A weblap teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll, felhasználása csak az előzetes írásos engedélyünkkel lehetséges.

A feltüntetett tartalom jelentős részben jogszabályi kiemelés és szubjektív értelmezés, ezért jellegéből adódóan nem tükrözheti az eredeti (és épp hatályos) állapotot. Mindent megteszünk, hogy a honlap tartalma pontos legyen, de nem vállalunk semmilyen felelősséget a felhasználásból eredő kárért, hátrányért. A bármikor történő megváltoztatás jogát fenntartjuk. A tartalomban előfordulhatnak hibák, elírások.

Az Ön által megadott adatokat tároljuk és üzleti tevékenységünk során felhasználjuk, azonban Ön bármikor korlátozhatja ezek használatát. Ilyen jellegű igényét, kérjük, jelezze e-mail címünkön.

A feltüntetett díjak nem minősülnek ajánlattételnek, fenntartjuk az egyedi árszabás és a díjak megváltoztatásának jogát. Megpróbáljuk tartani a feltüntetett díjakat, de az átlagosnál jelentősen bonyolultabb munkák, vagy egyéb egyedi jellemzők esetén egyedi díjszabást alkalmazunk. Egyes tanúsítási munkák teljesítésében partner mérnökök is részt vesznek.

Mi kell a megrendeléshez? Tanúsítás Gyulán és BékéscsabánHol érvényesek áraink?
© 2020 www.tanusitvany-bekes.hu Minden jog fenntartva